Bjørvika Utvikling og byggutengrenser.no inviterer til bransjeseminar 13. nov. om bygging av kunstprosjekt i bærende tegl. 

INVITASJON
NYTT KUNSTVERK I BJØRVIKA 
Tid: 13. nov. 2013 kl.09.00 – 11.00
Sted: Sørenga visningssenter (på kaien på Sørengautstikkeren v/flytebroen)

Sammen med byggutengrenser.no har Bjørvika Utvikling gleden av å invitere bransjen til et åpent seminar om byggingen av et nytt kunstverk som blir en ny attraksjon ytterst på Sørenga i Bjørvika. Kunstverket blir et offentlig permanent rom i bærende murverk med unike hvelv.

Kunstverket er et samarbeidsprosjekt mellom kunstnerduoen Ivan og Heather Morison og utbyggerne Sørenga Utvikling og Bjørvika Utvikling. Utbyggerne leter nå etter samarbeidspartnere i oppføringen og murerarbeidet av kunstverket.

Kunstprosjektet presenteres av Bjørvika Utvikling, kunstneren Ivan Morison og Arkitekt Michael Ramage ved Cambridge Architectural Research Centre.

Velkommen! 

Vennlig hilsen

Anne Beate Hovind        Jan Eldegard
Prosjektleder Kunst        Prosjektleder
Bjørvika Utvikling AS      Byggutengrenser

Påmeldinginfo@bjorvikautvikling.no eller mob. 901 16 493.


Bjørvika Utvikling AS (BU) har gjennom datterselskapet Bjørvika Infrastruktur (BI) ansvaret for bygging av alle de offentlige rommene i Bjørvika. Dette inkluderer parker, allmenninger og havnepromenade, offentlige veier, broer, m.m. BU satser på kunst i utviklingen av Bjørvika og har ambisjon om 
å gjøre Bjørvika til et sted der ulike kunstuttrykk er tydelig tilstede og der publikum vil se og oppleve kunst på et internasjonalt nivå. BU har satt av mer enn 1 % av BIs investeringsbudsjett til kunst. www.bjorvikautvikling.no


Byggutengrenser.no er et bransjeorgan opprettet for å inspirere og informere om riktig bruk av mur og betong. Vi er i øyeblikket 67 virksomheter og representerer så godt som alle leverandører av betydning innen mur- og betongbransjen i Norge. Målsettingen til byggutengrenser.no er å inspirere og informere om de endeløse mulighetene som er tilstede ved bygging i mur eller betong.