Hvor langt har utbyggingen i Bjørvika kommet? Hva er planene for 2015 og 2016? Hvordan vil det se ut på bygulvet og i de offentlige rommene? Hva er Diagonale og hvem var Dronning Eufemia? Hva skjer på Losæteren og Sukkerbiten? Hvilke butikker og kafeer åpner hvor og når i Barcode? Når åpner det store sjøbadet ytterst på Sørenga? Hvordan vil det se ut i Bjørvika når alt er ferdig?

Dette er noen av spørsmålene som vil bli besvart når Bjørvika Utvikling AS inviterer til åpent informasjonsmøte 19. mars.

TID: Torsdag 19. og mandag 23. mars 2015 kl. 17:00-19:00
STED: Auditoriet, Dronning Eufemias gate 16 i Barcode, Bjørvika
PÅMELDINGMøtet 19.3. er fullbooket. Et ekstra infomøte arrangeres derfor på mandag 23. mars kl. 17.00. Bindende påmelding nederst på siden. Møtet er gratis.
INFOinfo@bjorvikautvikling.no

PROGRAM

Geir Lynnebakken, daglig leder Bjørvika Utvikling AS, vil gi en overordnet redegjørelse av status og planer for utbyggingen i Bjørvika med fokus på de offentlige rommene, veinettet, sykkeltraseer, kunst og miljø.

Eva Hagen, administrerende direktør i HAV Eiendom vil fortelle om byggingen av Diagonale Office og studentboliger, planene for Bispevika og Paulsenkaia med Munch Museet ytterst, den pågående utbyggingen på Sørenga. HAV eier omkring 2/3 av arealene i Bjørvika.

Rolf Thorsen, administrerende direktør Oslo S Utvikling, vil snakke om planene for utviklingen av bygulvet i Barcode og den nystartete utbyggingen i Bispevika. OSU eier omtrent 1/3 av Bjørvikas arealer.

De vil spesielt fortelle om stedene som er og kommer til å bli tilgjengelig for Oslos innbyggere i tiden fremover.

VELKOMMEN!