Interessen for parsell har vært overveldende, og det var i alt 3790 søkere. Alle som ble trukket ut i første runde har nå fått beskjed, og de må bekrefte at de vil ha den innen i morgen ettermiddag. Deretter fortsetter trekningen!

Vi er veldig glad for interessen og det viser et stort ønske og behov for parsellhager og urban matproduksjon. Dette vil vi bringe videre i alle kanaler. Vi kommer til å gjøre alt vi kan for å fremme at andre arealer i byen kan tas i bruk på samme måte, enten midlertidig eller permanent.

Vi tar vare på epostadressen til alle som har søkt og kommer til å invitere til arrangement vi har i tiden fremover. Det kan være ulike foredrag om økologisk og urban matproduksjon, brødbaking, forurensing, eller andre hendelser.

Alle er hjertelig velkommen til å besøke stedet gjennom sommeren. Det blir offentlig tilgjengelig og alle er velkommen til å beskue parsellhager, urkornåker, fellesplass, sol og utsikt.Følg prosjektet på: 
https://www.bjorvikautvikling.no
Bloggen til Herligheten: http://loallmenningen.blogspot.com/

Nyttige lenker:
Om andre parsellhager http://www.parsellhager.no
Majobo:  http://gaia-agenda.no/majobo/majobo.html


200 tonn jord, 900 pallekarmer, fiberduk og containere til å lagre redskap, m.m. er på plass.
Dugnaden på søndag begynner med et informasjonmøte kl. 10:00 i et lokale på Sørengas havnepromenade (se blå sirkel på kartet under).

Etter møtet er det dugnad. Det er ingen parkeringsplasser til disposisjon. Det er kun mulig å stoppe for å laste og losse biler. Så det beste er hvis alle velger sykkel eller bena. Se kart for veibeskrivelse.