Mange mener mye om utviklingen i Bjørvika – et av de største byutviklingsprosjektene i Norge noensinne. Eirik Eide har siden sommeren 2011 laget en fotoblogg om utbyggingsprosjektene i Bjørvika og Fjordbyen for øvrig. Herligheten har en blogg der du kan lese om urban matproduksjon midt i Bjørvika, og Kunsthall Oslo deler kunstopplevelser fra utstillingene på sin facebookside.”Jeg er litt over gjennomsnittlig interessert i byutvikling og særlig den som foregår i Bjørvika og Fjordbyen generelt,” sier Eirik. På Eiriks blogg kan du klikke deg inn og følge med på utviklingen av Dronning Eufemias gate, området ved Havnelageret, Operakvarteret, Sørenga, allmenningene og Tjuvholmen.Fotobloggen er en god og nøktern dokumentasjon av utviklingen i Bjørvika både på solskinnsdager og når det regner. ”Jeg er egentlig ikke så fotointeressert, men jeg er interessert i å se hvordan byer formes, forandrer seg og vokse fram. Det skjer raskt i Bjørvika, og det er morsomt å følge fra dag til dag!», sier Eirik entusiastisk. Til daglig jobber han i ungdomsavdelingen i Rød kors med frivillige landet rundt. Følg med på Eiriks fotoblogg her: http://osloiforandring.origo.no

Det er flere andre bloggere og sosiale medier som tar for seg spørsmål knyttet til Bjørvika. Her er et lite utvalg:
Bjørvika Utvikling
facebook.com/BjorvikaUtvikling og instagram.com/bjorvikautvikling.
Her finner du informasjon om hva som skjer i Bjørvika, og spesielt om utbyggingen av de offentlige rommene.

Kunsthall Oslo facebook.com/pages/Kunsthall-Oslo/
Kunsthall Oslo ligger i Bjørvika langs sjøsiden av spor 19 på Oslo Sentralstasjon.

Bloggen til Det nye Deichman blogg.deichman.no/nyedeichman/category/blog/ har informasjon om planleggingen av det nye biblioteket. Du kan bidra med innspill, ideer og meninger. Bloggen er koblet opp mot Facebook (hfacebook.com/nyedeichman) og Twitter.

Sørenga Utvikling er på facebook.com/sorenga og har oppdateringer om utbyggingen på Sørenga.

Blogg “Tett på Bjørvika: Tekster” http://kristinvonhirsch.blogspot.no/p/tett-pa-bjrvikatekster.html
Kristin von Hirsch er forfatter/skribent/fotograf. Hun skriver i bloggen om sine betraktninger om utviklingen i Bjørvika. De siste året har nedleggingen av kulturhuset Borgen i Bjørvika vært i fokus.

Blogg om Herligheteneloallmenningen.blogspot.no
Herligheten er navnet på et grønt økologisk initiativ og prosjekt om urban matproduksjon ved luftetårnene på Loallmenningen i Bjørvika. Du kan også følge Herligheten på facebook: facebook.com/HerlighetenOslo.

Seranos bodegas facebook side facebook.com/serranosbodegaoperakvarteret
Her får du oppdateringer fra Bjørvikas autentiske tapasbar og delikatessebutikk. Det er mange som liker og følger med på Seranos bodegas facebookside.


Fra åpningen av utstillingen «Hold steinhårdt fast på greia di» på Kunsthall Oslo 8.mars 2013.