Er du nysgjerrig på å høre mer om hva som skjer i Bjørvika fremover? Grunnet stor interesse arrangeres 2 infomøter om Bjørvika etter hverandre 24. april. Ledige plasser kl.19.00. VELKOMMEN!


TID: Mandag 24. april 2017 kl. 17.00-18.30 (fullbooket) kl. 19.00-20.30 (fullbooket)
PÅMELDING: Bindende påmelding nederst på siden. Møtet er gratis.
STED
: Auditoriet, Dronning Eufemias gate 16 i Barcode, Bjørvika
INFOinfo@bjorvikautvikling.no

Hvor langt har utbyggingen i Bjørvika kommet? Hva er planene for 2017 og 2018? Og hvordan vil det se ut i Bjørvika når alt er ferdig? Hvordan er og blir bygulvet, de mange offentlige rommene og den 3 kilometer lange havnepromenaden? Konturene av to de store kulturbyggene Deichmanske Bibliotek og Munchmuseet trer nå tydelig fram, når åpner de for publikum og hvordan vil byggene se ut? Finnes det barnehager i Bjørvika og hva er planene for skolen?
Dette er noen av spørsmålene som vil bli besvart når Bjørvika Utvikling AS inviterer til åpent informasjonsmøte 24. april. Informasjonsmøtet arrangeres for sjette år på rad for alle som er interessert i å få en oppdatering om utbyggingen og aktivitetene i Bjørvika. Det er gratis og er åpen for alle, men begrenset antall plasser.
PROGRAM

  • Geir Lynnebakken fra Bjørvika Utvikling redegjør for overordnet status og planene for utbyggingen med fokus på de offentlige rommene.
  • Karoline Sandborg Lindsay kommer fra utdanningsetaten og informerer om den planlagte skolen og flerbrukshallen i Bjørvika som er planlagt ferdigstilt til 2022.
  • Rolf Thorsen fra Oslo S Utvikling forteller om OSUs mangfoldige prosjekter i Barcode og Bispevika.
  • Bernt Nordby Skøien fra HAV Eiendom vil i sin presentasjon fokusere på arbeidet med studentboliger og Diagonale og området rundt skoletomten.
  • Per Egil Steen fra  Kultur- og idrettsbygg Oslo KF forteller om Munchmuseet og Deichmanske bibliotek.
  • Avslutningsvis blir det en presentasjon av aktiviteter for store og små som vil finne sted i Bjørvika i 2017, som bl.a. Havnelangs, Barcode Challenge, bokoverrekkelse til Framtidsbiblioteket, Åpen Gård, og løpende aktiviteter på Losæter og hos Friluftshuset på Sørenga.


Velkommen til informasjonsmøte om Bjørvika!