Hvor langt har utbyggingen i Bjørvika kommet? Hva er planene for 2014/15? Byggingen av det nye Deichmanske hovedbiblioteket i Bjørvika begynte i januar. Hvordan vil det se ut? Hvor mange bor og jobber i Bjørvika? Hva er Diagonale? Hvor lenge er det til den nye hovedgata, Dronning Eufemias gate er ferdig? Hva skjer i Herligheten og på Sukkerbiten? Blir det bademuligheter i Bjørvika?

Dette er noen av spørsmålene som vil bli besvart når Bjørvika Utvikling AS inviterer til åpent informasjonsmøte tirsdag 18. mars kl. 18:00.

TID:        Tirsdag 18. mars 2014 kl. 18:00-19:30

STED:      Vismabygget, Dronning Eufemias gate 16, Operakvarteret/Bjørvika

INFO:      info@bjorvikautvikling.no og på https://www.facebook.com/events/621878414527983/

Gratis adgang


PROGRAM:

Geir Lynnebakken, daglig leder Bjørvika Utvikling AS, vil på vegne av alle utbyggerne i området gi en overordnet redegjørelse av status og planer for boligutbygging, infrastruktur, næringsarealene og de offentlige rommene i hele Bjørvika. Han vil spesielt fortelle om stedene som er og blir tilgjengelig for både de som bor i og besøker Bjørvika.

Haakon Berg Jensen, kommunikasjonssjef Kulturbyggene i Bjørvika (KIB), forteller om nye Deichmanske hovedbibliotek – Oslos nye storstue. Byggestart ble markert i slutten av januar 2014. Han vil videre informere litt om planer og forventet fremdrift til Munch Museet som skal bygges på Paulsenkaia.

VELKOMMEN!

Og slik finner du frem til fots eller med sykkel:

Det beste er at du sykler, går eller reiser kollektivt. Fra Grønland og Busstasjonen kan du gå eller sykle over Akrobaten bro, og da kommer du direkte til Stasjonsallmenningen og Dronning Eufemias gate 16 (DEG16) er på venstre hånd. Hvis du kommer fra Oslo S følg jernbanesporene i Trelastgata og gå opp trappen ved Akrobaten bro.