Kom og lag kunst inspirert av Andy Warhol og Edvard Munch i Bjørvika i sommer! Kunsthall Oslo og Munchmuseet i bevegelse inviterer.

Hver lørdag og søndag fra 30. juni til 19. august kl. 14-16. Arrangementet er gratis, men har begrenset antall plasser så påmelding kreves.

Søndag i perioden 1.juli-18.august i bakehuset på Losæter. Mer info her: https://www.facebook.com/events/153343342193807/

Lørdag fra 30. juni til 18. august Barcode Torget: https://www.facebook.com/events/196041874369878/

Send påmelding til:
workshop@kunsthalloslo.no

Kunsthall Oslo og Munchmuseet inviterer til gratis grafikkverksteder i Bjørvika hele skoleferien. Her kan du bli inspirert og bedre kjent med begge de store kunstnerne og få lage dine egne kopier av Warhols kopier av noen av Munchs mest kjente trykk. Det er både enkelt og gøy å lage din egen grafikk, du trenger ingen erfaring. Verkstedene ledes av erfarne lærere, som selv også er billedkunstnere.

Utstillingen Andy Warhol – After Munch viser popkunstneren Warhols tolkninger av vår egen Edvard Munch. Selv om de to kunstnerne ved første øyekast kan virke svært forskjellige, så er der betydelige likheter, særlig i forhold til deres kunstneriske metoder. De var begge pionerer innenfor trykketeknikk i sine respektive perioder. Det Munch gjorde for utviklingen av grafisk kunst fra midten av 1890-årene, da han begynte å eksperimentere med farger og alternative trykketeknikker, gjorde Warhol for den kunstneriske anvendelsen av det kommersielle silketrykket på begynnelsen av 1960-tallet.

For mer informasjon se:
www.kunsthalloslo.no eller www.munchmuseet.no

0 Svar

Legg igjen et svar.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *