For åttende år på rad inviterer Bjørvika Utvikling AS til åpent informasjonsmøte for alle som er interessert i å få en oppdatering om utbyggingen og aktivitetene i Bjørvika. I år blir det spesielt fokus på miljø og bærekraftig byutvikling.

TID: Mandag 6. mai 2019 kl. 17.00-18.30
PÅMELDING: Møtet er FULLBOOKET! 
STED: Auditoriet, Dronning Eufemias gate 16 i Barcode, Bjørvika
INFOinfo@bjorvikautvikling.no

Det er høy byggeaktivitet i Bjørvika. I disse dager ferdigstilles snart 50% av Bjørvikas totale utbyggingsvolum. Ny byggeprosjekter er under oppseiling, som bl.a. barne- og ungdomsskolen som skal åpne i 2023. I tillegg er det masse aktivitet på bygulv og i Bjørvikas offentlige rom.

I anledning at Oslo er Europas miljøhovedstad, kommer innlederne spesielt til å fortelle om tiltak og utfordringer knyttet til miljø og bærekraftig byutvikling.

FORELØPIG PROGRAM

  • Geir Lynnebakken fra Bjørvika Utvikling redegjør for overordnet status og planene for utbyggingen med fokus på de offentlige rommene
  • Kjell Kalland fra HAV Eiendom vil i sin presentasjon fokusere på arbeidet med Fotografihuset, området rundt Havnelageret og kommende reguleringsarbeid og medvirkningsprosjekt for Grønlia.
  • Synnøve Lyssand Sandberg og Vibeke Ahlsand fra Oslo S Utvikling forteller om OSUs mangfoldige prosjekter i Barcode og Bispevika.
  • Carl Erik Krefting og Caroline Krefting fra Carucel eiendom forteller om ambisjonene og planene for bygulvet
  • Ragnar Helge Jacobsen fra Undervisningsbygg orienterer om den nye barne- og ungdomsskolen. 
  • Anne Beate Hovind forteller om den nystiftede Bjørvikaforeningen.
  • Avslutningsvis blir det en kort presentasjon av aktiviteter for store og små som vil finne sted i Bjørvika i 2019.

MØTET ER FULLBOOKET