Bjørvika Utvikling AS og Bjørvikaforeningen inviterer til informasjonsmøte for alle som er interessert i å få en oppdatering om utbyggingen og aktivitetene i Bjørvika. Infomøtet arrangeres for 9. år på rad.

TID: Mandag 20. april 2020 kl. 17.00-18.30
PÅMELDING: Møtet er gratis, men det er begrenset med plasser. Vennligst meld deg på nederst på siden.
STED: Auditoriet, Dronning Eufemias gate 16 i Barcode, Bjørvika
INFOinfo@bjorvikautvikling.no

Det har vært enorm byggevirksomhet i Bjørvika de siste årene, og en fjerdedel av hele utbyggingen i Bjørvika ble ferdigstilt i 2018 og 2019. Fra første spadetak ble tatt for over 15 år siden, er nå 58% av dette omfattende byutviklingsprosjektet på 700 mål ferdig. Bjørvika har fått mange nye naboer den siste tiden.  I år gleder vi oss spesielt til Deichman Bjørvika åpner dørene 28. mars, og Munchmuseet følger etter til høsten. Ny byggeprosjekter er under oppseiling, som bl.a. i Bispevika sør, på Grønlia og Bjørvikas barne- og ungdomsskolen. I tillegg er det masse aktivitet på bygulvet og i Bjørvikas offentlige rom.

FORELØPIG PROGRAM

  • Geir Lynnebakken fra Bjørvika Utvikling redegjør for overordnet status og planene for utbyggingen med fokus på de offentlige rommene
  • Kjell Kalland fra HAV Eiendom vil i sin presentasjon fortelle om planene for Grønlia – dette store området sørøst i Bjørvika.
  • Synnøve Lyssand Sandberg fra Oslo S Utvikling forteller om OSUs prosjekter i Bispevika sør.
  • Ida Gravdal Haldorsen forteller om Bjørvikaforeningen og gir en kort presentasjon av aktiviteter som vil finne sted i Bjørvika fremover.
  • Carucel eiendom forteller om Oslobukta og hva som skjer på bygulvet i Bjørvika.
  • Undervisningsbygg orienterer om den nye barne- og ungdomsskolen. 

MELD DEG PÅ HER:

Bjørvika illustrasjon øverst: © 3D-modell Bjørvika og Oslo S-området www.bjorvikautvikling.no/3d-modell/ (januar 2020)