På lørdag 28.november tennes julelysene i Barcode! Det blir aktiviteter der og flere steder rundt om i Bjørvika for hele familien. Velkommen!

For første gang i historien skal gater og trær i Barcode pyntes til jul i ekte Barcode-stil blir det aktiviteter for hele familien. Julelysene tennes både i Dronning Eufemias gate og Trelastgata.

Det vil bli levende musikk, gløgg, pepperkaker og et spennende, innendørs juleverksted i samarbeid med Det Internasjonale Barnekunstmuseet, som vil finne sted i Barcode passasjen.

Det er store sjanser for at julenissen stikker innom og deler ut godteposer til alle små!

Ta med hele familien og opplev julestemning i Barcode for aller første gang!

Lørdag 28. November kommer julen til Bjørvika. Julelys tennes i hele Barcode, det blir nystekte vafler, pepperkaker, barneverksted, konsert og ikke minst varm badstu på Sørenga.

PROGRAM:
Barcode kl. 14.00-17.00 (arr: Oslo S. Utvikling)
I Barcode passasjen (inngang ved Joe & the Juice fra Dronning Eufemias gate eller ved Ekspressohouse i Trelastgate) blir det gløgg, pepperkaker og innendørs juleverksted i samarbeid med Det internasjonale Barnekunstmuseet.
Julenissen stikker innom å leverer godteposer til barna

Kl. 16.00 tennes julelysene i hele Barcode, og det blir konsert med Monday People på stasjonsallmenningen (rett ved Akrobaten gangbro).

Sørenga og Middelalderparken Kl. 15.00-20.00
Det tennes fakler som danner en lysløype ut til Sørenga og til Middelalderparken. På Sørenga kan du prøve badstu, og for de friskeste ta et vinterbad, eller spise nystekte vafler og drikke varm sjokolade på Evita espressobar. Evita har spesialtilbud på kaffe hele dagen fra kl. 10.00-19.00.
I Middelalderparken tennes det bål, det serveres også julegrøt og varm gløgg. I snekkerverkstedet i Middelalderparken kan barna lære å lage jule-treskjeer.