Bjørvika Utvikling, HAV Eiendom, Oslo S Utvikling og Bjørvikaforeningen har gleden av å ønske velkommen til Bjørvikakonferansen «Det skulle bare mangle» torsdag 24. januar 2019.

NB: Det har vært så stor interesse og pågang, at vi utvider og flytter konferansen fra DEG 16 til Thon Hotel Opera i Dronning Eufemias gate 4.

TID: Torsdag 24. januar fra kl. 09.00 til 14.00. Registrering og kaffe fra kl. 08.30
STED: Flagstadsalen på Thon Hotel Opera, Dronning Eufemias gate 4 i Bjørvika, Oslo
INFO: Spørsmål eller informasjon kontakt, info@bjorvikautvikling.no
PÅMELDING: Konferansen er gratis og inkl. en enkel lunsj. Konferansen er nå fulltegnet.

> > PRESENTASJON AV BIDRAGSYTERNE  |   LIVE STREAMING  |  ARTIKKEL FRA KONFERANSEN

Bjørvikakonferansen er en fagkonferanse om byutvikling generelt og Bjørvika spesielt som arrangeres for åttende år på rad. I anledning at Oslo er Europas miljøhovedstad handler konferansen om miljø og bærekraftig byutvikling.

Vi har høye ambisjoner om at Bjørvika skal være den fremste på fremtidsrettet og bærekraftig raus byutvikling.

Grunnmuren i Bjørvikautbyggingen er miljøprogrammet med ambisiøse mål knyttet til bl.a. energibruk, klimagassutslipp, knutepunktutvikling og miljøvennlig materialvalg. Programmet har vært banebrytende for sin sektor og alt som bygges er i front på bærekraft.

Økende bevissthet og en grønn bølge skyller over byutviklingen og byggebransjen og vi slutter ikke å søke nye og enda bedre løsninger. Nå sitter vi rundt bordet og sier «det skulle bare mangle» at vi gjør det vi gjør.

Hvis vi ser inn i krystallkulen – året er 2030, omtrent når hele Bjørvikautbyggingen skal være ferdig – og vi spør: Hvilke strategier og tiltak må settes i kraft for at vi skal fortsette å være i forkant når det gjelder klima, miljø og sosialt bærekraftig byliv? Hvor går veien videre?

Vi ønsker å strekke oss lenger. På konferansen inviterer vi de beste fagfolkene innen sitt felt for å dele sine tanker og erfaringer, samt utfordre oss, gi oss råd om retning og suksessfaktorer.

Bidragsyterne er: Byrådsleder Raymond Johansen, klimaetatsdirektør Heidi Sørensen, Merete Lie/Deichman hovedbibliotek, Cathrine Dehli/Footstep, Randi Lile/Trondheim kommune, Ditte Lysgaard Vind/Lendager Group, Line Oma/ Bydel Gamle Oslo, Karianne Tvedt/KID, Paul Lødøen, Marie Winswold/Vedal, Robert Holan/Clarion Hotell Oslo, Morten Sandø/Vålerenga Hockey, Sindre Østgaard, Helge Tennø/Jokull og representanter fra utbyggerne. > > Link til presentasjon av bidragsyterne.

PROGRAM

Tilleggsprogram: BYGGEPLASSBEFARING

Etter Bjørvikakonferansen inviteres du til å bli med på en eksklusiv befaring til nye Deichman Hovedbiblioteks byggeplass fra kl. 14.30 – 16.00. Befaring er fullbooket – det var kun 25 plasser. 

Bjørvikakonferansen 24.1. er fullbooket: